Thomas and Uber Cup 2008  

Posted by Kemauan in

Long time not update this blog, I miss this blog so much :)

Yesterday's result of Thomas and Uber cup (was taken with Nokia phone) , enjoy it... (unfortunately Indonesia team could not be the winner)

Logo Thomas and Uber Cup for this year

President of Indonesia and his wife also supported Indonesia Uber team

Second Single Player from China Team (don't know her name :) )
Silver Medals for Indonesia Team
Gold Medals for China Team
Uber Cup was given by Mr. Susilo Bambang Yudhoyono, president of Indonesia to the Coach of China team (forget his name again :) )

First Single player from Korea Team


Look at them, so serious :)

Final Result for Thomas Cup
The Coach of China team received Thomas Cup happily
The best moment for China, cause they bring home Thomas and Uber Cup together


This entry was posted on Monday, May 19, 2008 at Monday, May 19, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

6 comments

Sayang yah..Tim kita ga menang..
Tapi salut lah..udah berjuang mati-matian..

Kita sempet lost generation sih..
jadi persiapan penerus pebulu tangkis kita ga maksimal..

Kaderisasi itu penting bo...
Makanya, Discipleship itu adalah Important Root of Christianity

May 21, 2008 at 1:21 AM

@yudhi: iya yud, sayang sekali memang, rasae sih, cara mengkadernya mungkin yg kurang sip :)

May 21, 2008 at 8:29 AM
Tha  

kita kalah euy...
tapi apapun hasilnya, gw teteup salut ama kegigihannya..
trus dukungan supporternya juga

hidup Indonesia hehe..

May 22, 2008 at 8:31 AM

hahaha waktu tau uber itu si indonesia lawan cina, entah kenapa gw bilang pasti kalah... tapi berharap juga ada keajaiban.. tapi kalah gpp..yang penting dah masuk final dan semangat! tuuulll?

May 22, 2008 at 9:07 AM

Semoga masa depan Pebulutangkis Indonesia...Makin Jaya..
GO INDONESIA GO!

Pelatihnya bayarannya kurang tinggi gitu?? He..he..

May 23, 2008 at 3:44 PM

@tha: iya memang udah mati2-an kok kerja mereka tp ya kalah level aja :)
@fun: elo sih fun ndoain org kalah, makae kalah sungguhan :), elo mesti bertobat tuh, biar jadi nasionalis yg bener hehehe
@yudhi: setauku kalo uber sih dilatih susi susanti ya, mestinya pelatih udah ok tapi gak tau kalo yg thomas :)
Ya semoga di 2 taon lagi bisa menang dan indonesia bisa memboyong lagi thomas dan uber ke pangkuan pertiwi

May 23, 2008 at 8:29 PM

Post a Comment